dimecres, 9 de desembre del 2009

segurament ha estat el flaix.

Tal com ens va aconsellar la Nur aquesta setmana hem fet les fotografies amb flaix, i segurament aquest ha estat el motiu pel qual hem tingut més curiosos del que és habitual: unes padrines preguntant que si sabíem fer flors i punt koreà, que la seva filla en fa, que perquè ho féiem això, que si era gratis...una altra senyora que volia saber si es podia apuntar o érem amigues, que potser era una mica vella, un senyor que demanava per la marca de la càmara de fotos...doncs, això que segurament ha estat el flaix el que ens ha fet protagonistes al Portia.
La Natàlia ha vingut sense llana i sense agulles, però això sí, amb una panxa enooorme:

i amb un parell d'agulles de pit que havia fet a casa:

La Jordina ens ha confessat que el ganxet li va més que la mitja, i sembla que es canvia de bàndol, hem fet una fotografia del punt de la bufanda:


i no ens hem pogut resistir amb els calçotets amb trompa d'elefant que va fer fa temps per a un amic que li va proposar com a repte, però a ella no li fa por res!

La Maria ha portat un penjoll preciós!, l'ha tret d'el bloc attic 24,

  La Margarida feia una altra ovella, aquesta setmana ha abandonat la mitja:

La Rita, després del desencís amb la seva torera (s'ha quedat sense llana), ha tornat al ganxet amb un patró de l'Ana Paula:

La Susanna ha vingut al final, feia molts dies, i ens ha portat el seu gorro acabat, xulíssim i amb un tacte molt agradable, ara només cal que arribi el fred:

au, a comentar!!!

5 comentaris:

  1. La veritat que vam fer furor ahir! ... no és per menys amb aquestes cosetes tant boniques que feu(m?)...
    Per cert, el tè que em va preparar la Lluïsa va ser espectacular!

    ResponElimina
  2. aix, em sembla que això de les padrines m'ha fet dubtar massa... no us sap greu que comenti, encara que no participi al vostre grup, oi? :S

    La panxulina és preciosa! hehehe L'altre dia algú comentava que hi havia un boom de natalitat entre les dones catalanes i aquí als blocs es veuen moltes criatures! :)

    L'agulla de pit de la dreta m'encanta!!! Està feta amb feltre?

    Pel que fa a totes les altres cosetes, tinc unes ganes boges de practicar més amb el ganxet, a veure si puc provar de fer alguna de les ovelletes de la Margarida o alguna floreta petita (gorros i calçotets em semblen molt complicats, de moment! igual que l'ocellet: això dels canvis de color... no ho tinc gaire clar! hehehe).

    ResponElimina
  3. L'agulla de la dreta és de ganxet amb la base de feltre (perquè tingui més cos, que sinó se'm doblegava). La de l'esquerra és tota de feltre; els puntets negres són les típiques boletes petites de fer collarets.

    Ja he anat a comprar la llana Mussara per fer una bufanda (o un coll, encara no ho sé) com el de la Jordina. Però la noia de la Remei m'ha recomanat un punt una mica diferent perquè sinó quedarà massa atapeït. Apa, una altra cosa començada... A veure si aquesta l'acabo!!

    Natàlia

    ResponElimina
  4. Nur, no ens sap gens de greu k comentis les coses!!! al contrari!!! i de fet ja ens va agradar teir tant d'èxit l'altre dia!! :-)

    Rita!

    ResponElimina
  5. no puc esperar a començar!!!qui m'ensenyará a fer les ovelletes de ganxet?? i els calçotets deuen ser ben calentets i són tan macos...
    Sou les artistes del Pòrtia!!!!!

    ResponElimina