dimecres, 24 de febrer del 2010

beeeeee!!!

Avui ha estat dia de celebració i és que la Margarida i la María han guanyat el concurs que havia organitzat Harugurumi: dues ovelletes viatjaran ben aviat des de Canadà fins a Reus!!!!
La María ha acabat avui la serp del llibre de l'Ana Paula, 
(no hem posat la foto final perquè així tindrà l'exclusiva al seu bloc)
La Marta estava fent un cos per al seu amigurumi, però l'hem convençut que no el fes, que així ja quedava bonic i ella s'ha tret un pes de sobre perquè li corre pressa i així l'acabarà més aviat! Fes-li foto eh??????
La Rita feia fa flors seguint el patró d'aquell din-a3 que encara hem de pujar al bloc  : p
i quan li hem comentat que al carrer Galanes hi havia un parell de paradetes que venien llana li ha faltat temps per sortir corrents a compar-ne:
La Margarida que la setmana passada es va quedar sense foto avui no volia que li tornés a passar, aquí teniu una manta inspirada (per no dir copiada directament)  de les que fa la seva germana Ginesta:
 I avui una nova ganxeta: la Montse, que després de les presentacions, coincidències i reflexions, ha començat amb unes flors seguint unes instruccions d'un llibre de l'Abacus:
 
fins la setmana que ve!!!

5 comentaris:

  1. jejeje, la meva floreta liliputiense!!! al costat de les vostres feines...en fi, tot és posar-s'hi.

    salut
    montse (aprenent de ganxeta)

    ResponElimina
  2. La serp no és del llibre de l'Ana Paula... però bueno és igual.
    beeeeeeeeeee

    ResponElimina
  3. Felicitats pel premi!!! Trobo a faltar les trobades del Pòrtia, snif, però la feina és la feina... Una abraçada a totes! Laura

    ResponElimina
  4. Ei!! Quina currada de blog!
    Que quedareu aquest dimecres? Jo apareixireria després de la feina, cap a les 8, però com que és setmana santa no sé si ho aplaçareu...

    Una abraçada!

    ResponElimina