dimecres, 17 de març del 2010

de bebés...

i és que avui estàvem en plan mami, que el meu no dorm, que si ja menja,  que no vol fruita, que si té mocs, que quines papilles, que m'agafa enrabiades, que vinga la teta... i les que no ho són pobres han acabat amb el cap com un bombo!!!
Per començar la Maria ha regalat a la Natàlia i a la Margarida  uns portaxumets preciosos, que ja pot començar a fabricar en cadena perquè això té l'èxit assegurat:
La Laura ens ha sorprès amb els seus quadres, que no té clar què fer-ne, una manta seria molt xula, però segurament seran coixins, s'accepten propostes!


La Rita avui no ha volgut foto, continua amb els peücs que ens va ensenyar a fer la Ginesta la setmana passada igual que la Natalia, que sí que en tenim el document gràfic (a més els peücs feien joc amb la seva blusa)
La Rita ha portat una amiga, la Sonia, que avui s'endinsava en el fantàstic món del ganxet, pas a pas: cadeneta i punt baix i encara que ella no volia foto, no se'ns ha escapat!
bona setmana!!!!

8 comentaris:

  1. M'agrada molt el vostre grup de ganxetes. Em feu ganes de ser de Reus per poder anar al Portia. Soc seguidora vostra. Tot el que feu està molt rebé.

    ResponElimina
  2. si, si, ahir va ser un dia de bebès i criatures! ... sort en vaig tenir de vosaltres per desfogar-me una mica i desconnectar una estona! i la Laura em va dir que les rabietes de la Maria tot just comencen! aiii! :-)

    ResponElimina
  3. ooohh!! quins regals més xulos, Maria!! m'encanten els quadres de la Laura! que m'han fet pensar que en tinc un munt d'acabats i sense haver decidit encara què fer-ne...

    ResponElimina
  4. oohhh ganxetes...ahir us vaig abandonar..pe`ro no tornarà a passar!!! que consti que he acabat el meu "superpollo" jajajajaja

    ResponElimina
  5. ah! ... els regalets no són per la Natàlia i la Margarida.... sino per l'UNAI i la LAIA! ...

    ResponElimina
  6. ohhh!!!quina rabia no anar-hi dimecres passat,estava tan liada que no sabia d'on treure el temps!!!!i més rabia hem fa després de veure les cosetes que vau portar...buuuuu!!!!
    Dimecres no falto.
    Una abraçada a totes.
    Sonia

    ResponElimina
  7. uuuuups! com que els portaxumets són per a la margarida i la natàlia???? són per als bebés hombreeeeee!!!

    ResponElimina
  8. Els portaxumets són ben xulos! :D Amb plàstic i tot? Això fa cara de negoci assegurat!

    Artistes!

    ResponElimina