dimecres, 24 de març del 2010

mmmmmmmmmm...!!!!!

El primer dia que va venir la Montse T vam inventar-nos una condició per a tots/es els nous membres: portar berenar. I ella, que és dona de paraula avui ens ha portat una coca de sucre casolana feta amb massa mare, així que a més de boníííííííssima, saníssima. Moltes gràcies!                                                                        (futures ganxetes ja sabeu què us toca!)                                
Però no s'ha acabat aquí el berenar, perquè la Sonia ens ha convidat al beure, i és que dimecres passat va ser el seu aniversari! moltes felicitats!!! i tot i faltar la setmana passada, ella ha fet els deures, i avui portava molt avançat el seu granny square, és cottê sud total!!!
La nostra cuinera d'avui ha fet una flor molt divertida i segueix amb el seu monstre de les galetes, sembla que les extremitats es resisteixen però ella pot amb tot, ja veureu!
La Rita ha acabat el seu koala, que serà un clauer, i continuava fent classes a la Sonia que no ha volgut que li féssim foto : (
El taller de peücs segueix tenint resultats, la Natàlia ja ha acabat el seu, ara només falta la parella, ànims!!!
La Laura ha vingut amb un llibre ben xulo sota el braç, el teníem "clitxat" a l'amazon en anglès, però no sabíem de la seva existència en castellà, i tot i que la traducció és una mica porno: mete por detras, saca, pilla... les fotos i els esquemes són molt bonics:
La Margarida, inspirada per la primavera, ha començat un conillet de pasqua:
La Montse i la Marta no s'han deixat fer fotos avui ohhhhhhhhhh!!!!!

7 comentaris:

  1. Quina coca més bona!!! mare meva...jo he tingut la sort d'aquest matí poder-me tornar a posar les botes!!!

    Rita

    ResponElimina
  2. quina enveja!! la coca té una pinta boníssima! Ànims amb el segon peüc Natàlia!! fins aviat!

    ResponElimina
  3. ho haveu vist! i quan tornem tambe haurem de fer berenar la leire i jo? com us ho curreu. Aviat donara per posar una paradeta al mateix portia. Animus!

    ResponElimina
  4. Jaume!!!! amb que torneu ja en farem prou! a més vosaltres de nous no en teniu res!! espero que us vagi tot molt bé, ja us vaig seguit pel blog! Petons als 2!

    Rita

    ResponElimina
  5. ooooohhh! m'ho vaig perdre!!! :-(
    petonets ganxetes!

    ResponElimina
  6. Maria et va venir a veure una companya del curs de fotos la Maria Jose...

    Rita

    ResponElimina
  7. ooohh! si? i no hi era la Montse T? no es van conèixer??

    ResponElimina