dimecres, 19 de maig del 2010

més que tres

Tot i que avui només hi ha document gràfic de tres projectes, cal dir que érem més, el que passa és que estem una mica estancades i no volem fer-nos pesades, això sí, comencem a trobar a faltar a algunes ganxetes!!!!!!
ens ha visitat la Laura, que fa dies que no pot venir i avui ho ha fet, però sense agulles!!!. La Susanna que també feia dies que no la vèiem, ha aparegut amb la seva manteta una mica més avançada:

La Rita s'ha animat a acabar els peücs que ens va ensenyar a fer la Ginesta

i ara les formiguetes del grup, que poc a poquet van fent feineta: la Natàlia amb el seu gorret, la Sonia amb la funda,  la Margarida amb la jaqueta i la Maria amb els seus granny, que és a la única que hem fotografiat, ja que cada setmana porta colorins diferents
Per cert, de moment el tema a la fresca el deixem aparcat fins que la primavera decideixi quedar-se
(potser ja serà estiu???)
                                                                  Bona setmana!!!

3 comentaris:

  1. Hola noies!!! De pesades, res de res. És molt maco poder veure els vostres treballs i com evolucionent setmana a setmana. Ja veieu que us seguixo!!! De moment, no pot ser, però tinc moltes ganes de poder començar a venir a les trobades ganxetes. Seguireu a partir del juny? Espero que sí

    ResponElimina
  2. Elena, si que ens trobaràs! i tant! això del ganxet és una estoneta d'esbarjo que em sembla que necessitem totes i ens agrada molt! T'esperem!

    ResponElimina
  3. És veritat ajuda a desconnectar. A veure si puc vindre el pròxim dimecres!!

    ResponElimina