divendres, 15 de juliol del 2011

i ja som a mig juliol!

Tot i que el dimecres no ho semblava (feia el típic ventot reusenc), ja ens ha passat mig juliol, i moltes ganxetes fan vacancetes...Però sempre n'hi ha de treballadores, si no mireu què feia la Montse T
S'ha comprat un aparatet per folrar botons i està triomfant a la feina amb els collarets, braçalets, anells...Això serà una agulla de pit amb tot un ribet fet de ganxet. A veure si no ho regala abans i ens ho ensenya el proper dimecres, que té molt bona pinta no?
La Ginesta s'ha apuntat al món amigurumi, sembla mentida, però encara no n'havia fet cap, i amb un patró de la Pica Pau està fent-ne de preciosos, el que passa és que es guarda l'exclusiva per al seu bloc...De moment aquí teniu foto del procés
La Maria feia els cargolets de l'Ana Paula, queden preciosos
la Margarida sembla que ben aviat acabarà el sonall que està preparant per a un intercanvi...
La Sònia que feia una diadema, s'ha quedat a mig camí i ha canviat d'opinió: es queda amb braçalet.
I això és tot!

2 comentaris:

  1. Carai!!! Quina pasada MOntse lo dels botons!!! Últimamnet us veig súper innovadores... filadores, forradores de botons... veig que l'estiu us prova i us dona noves idees!!! Si alguna dia em fan fora (no ho desitjo) ens tornarem a veure.
    Una abraçada.
    Neus.

    ResponElimina
  2. El meu amigurumi encara és un secret... Fins que no l'hagi regalat no el podré ensenyar... La mama de la nena té un blog i segur que el descobriria!

    ResponElimina