dissabte, 22 d’octubre del 2011

Un dimecres normal

Tornem a la normalitat després d'un dia de festa.  La Montse T començava una bufanda, tot i els consells es resisteix a passar-se a les dues agulles...Té una mica de pressa per acabar-la i amb el ganxet es fa molta via! Però caurà, caurà al dark side...
La Montse va venir amb el seu amigurumi freestyle acabat, encara que moltes pensàvem que era un elefant  i que encara li faltava la tompa...És un ratolí! i no li farà bigotis, ni nas ni res més. Queda clar?
El del seu costat és l'ós que està fent l'Assun. I la del darrere, doncs la Rita, la trobàveu a faltar a les fotos oi?

La María i la seva manta que cada dia ens fa més enveja...Però és que a més ara, s'ha tirat a la costura! Aquesta dona ens enfonsa l'autoestima!
La Margarida que ha hagut de desfer les mànigues del jerseiet d'estiu...Però per molta via que faci, ja no li podrà posar a la Laia aquesta temporada...
La Rita, va quedar molt satisfeta del resultat del mini cactus (esperem la foto eh?) I aquesta setmana en començava un altre, esperem poder-lo veure abans que el regalis!
I això és tot.
Bona setmana a tothom

4 comentaris:

  1. Això és tot, pero no veas que todo! Me dais envidia -de la buena, si es q existe ;) -
    porque no parais y yo llevo mucho tiempo que no puedo ni actualizar el blog!!

    Saludazos!!

    ResponElimina
  2. Quina pau i quin caliu que transmeten les vostres imatges!

    ResponElimina
  3. Nenes, quina enveja! Em sembla que aquest dimecres tb fallaré, tenim uns dies complicats de logística... (Per cert, jo sí que tinc ganes de passar-me a les dues agulles).

    ResponElimina
  4. Vinga va, quan acabi la bufanda, em passo (temporalment) al dark side.

    Bon dimarts!

    ResponElimina