dissabte, 24 de març del 2012

Missió avortada

Per motius de  força major ens hem vist oblidages a avortar la missió que teníem planejada per aquest dissabte. Resulta que aquest cap de setmana a Reus hi ha un mega congrés de Convergència i els seus efectes colaterals: indignats, assemblees, acampades...i policia, mooolta policia. Així que abans d'arriscar-nos a passar la  nit al quartelillo, que tenim una edat i unes responsabilitats, aplacem guerrilla pel dissabte 14 d'abril. Així és com ens hem quedat:
Rita:
Per fer-nos passar la frustració, la Ginesta ens va portar aquest pastís tan rebó! La recepta aquí
Apa, fins dimecres!

6 comentaris:

  1. jaja, quines guerrilleres més perilloses! vist així, aquest pastís no té gaire bona pinta... però estava bo!! (tant que avui l'he tornat a repetir! i aquest cop, amb tots els ous de la recepta)

    ResponElimina
  2. jajaja! Locaaass!! Però què és lo que porteu al cap? Anàveu preparades en pla cacos o eren "gorrets" hippies per al general Prim?? Ja tinc ganes de veure Reus ple de ganxet! Per cert, jo tinc una foto de la guerrilla que vau fer al gener de l'any passat!!! Un dia la penjaré al blog! Un petó, Guerrilleres!!

    ResponElimina
  3. Jajaja, el bo sempre és fa esperar

    ResponElimina
  4. Així teniu més temps per preparar més coses!

    ResponElimina
  5. Mira la ventatja de dormir al cuartelillo es que tens l'esmorzar gratis i si et deixen portar el ganxet avançes un munt, jejejej broma, estaba esperant en candeletes la guerrilla però.... continuare esperant ainsss

    ResponElimina