dimecres, 4 de juliol del 2012

Cagarades i gorra!

Hem estat de Festa Major. La colla d'un dels elements més xalats del seguici festiu:  El Bou, organitza una entrega de premis ben divertida a persones o col·lectius de la ciutat que segons ells se'ls mereixen: Cagarada per qui no ha fet bondat i gorra per la feina ben feta
A principis de juny ens van demanar si els podríem teixir un parell o tres de caques de ganxet per entregar-les a la cerimònia, tot i que anàvem ben atrafagades (Minipop i Fira del vi) no vam saber dir que no.

 L'acte es fa durant una cercavila per Reus que va de bar en bar acompanyada d'elements festius d'altres pobles i d'una xaranga molt animada. Quan arriben a l'Ajuntament el diable llegeix els versots i entreguen els premis.
 Aquest any hi va haver dues cagarades i tres gorres. Aquí teniu la caca que va anar a parar a 
l'Alícia Alegret (la tinent alcalde i regidora de la Guàrdia Urbana, que no va anar a recollir el premi), 
i va ser una altra regidora,  la Teresa Gomis, qui es va atrevir i comprometre a donar-li
 Per al senyor alcalde també hi va haver cagarada
 La sorpresa va ser quan el mateix dia de la festa ens van avisar que una de les gorres era per a nosaltres! Buuuuufff! Quina emoció i quin orgull, ens vam organitzar per ser-hi gairebé totes, i amb tota la vergonya del món (ens van haver de cridar dues vegades) vam recollir la nostra gorra.

Moltes gràcies!

4 comentaris:

  1. enhorabona!! :) la veritat és que enguany ni l'alcalde ni l'Alegret es podran queixar de premi, aquestes caques són una xulada!!

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit! Tot un honor que comptessin amb nosaltres. moltes gràcies!

    ResponElimina
  3. Eiiii felicitats! MOlt ben merescut el premi. Esteu que no pareu, molt bé!!! I les caques..... genials!!!!!

    ResponElimina