dijous, 30 d’agost del 2012

El nostre secret!

Hem estat tot l'estiu treballant de valent, però no podíem explicar-vos res perquè era un secret... Per fi, ja podem ensenyar-vos tot els que hem estat fent! Buuf! I quin descans...
Al mes de juny, vam rebre una trucada des de l'Imac (l'Institut d'acció cultural de Reus) dient que tenien una proposta per a nosaltres: Volien que féssim el cartell de la Festa Major de Misericòrdia 2012! Evidentment ens vam espantar una mica, però ens afalagava tant la idea que no vam poder dir que no.
Ens vam posar a fer feina, primer calia pensar què hi posaríem... Unes idees, uns esborranys i... Decidit: Una escena de la llegenda de la Pastoreta!
Des del moment en que ens ho van proposar vam tenir clar que volíem treballar amb el Fil Natura de Dmc, ens vam posar en contacte amb elles i... Van col·laborar amb un munt de troques! Moltes gràcies!
Uaaaauuuu! Quin goig! Els colors més bonics del món!
Ens vam repartir fils i feines:  Pastoreta, àngels, Sol, rosa de Reus, arc de Sant Martí, arbres, núvols, ovelles, flors, ànecs, tanques... tot ben bucòlic!
 A partir de llavors, totes ben concentrades, teixint fins a les tantes i el whats app treient fum: fotos, consells, atacs d'histèria...
Per sort, va arribar el dia 16 d'agost, el dia que havia d'estar TOT enllestit perquè tocava sessió de fotos amb en Carles Fargas, un crac!
Vam anar al seu estudi, que resulta que és casa seva...i quina casa! 
 i vinga, a muntar la paradeta
i va començar la màgia...Visca el Photoshop!
 I després de molts mails, trucades, retocs, consells... aquí el teniu:
El cartell de Festa Major de Misericòrdia 2012!
A nosaltres ens ha encantat fer-lo!

19 comentaris:

  1. És el cartell més bonic que he vist mai! Quina obra més creativa i col·lectiva! Sou unes veritables cracks del ganxet! Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Un cartell espectacular, original i tradicional a la vegada. Sou unes artistasses!!! Començo a creure que els estudiosos de tradicions populars diran que l'expressió de "A Reus, ganxets enganxen" ve decididament de ganxetes del Pòrtia.

    ResponElimina
  3. Sou unes craks, me enamorat de la ovelleta del antifaz

    ResponElimina
  4. Ha quedat espectacular, felicitats per la feina.

    ResponElimina
  5. M'encanta! Enhorabona ganxetes!

    ResponElimina
  6. que us puc dir que no us hagin dit ja guerrilleres meves!!!
    Sou les millors!
    latunki

    ResponElimina
  7. Ja podeu demanar a l'Ajuntament que quan l'exposi encarregui vidres de seguretat, sensors de moviment i càmeres de videovigilància... si no, volaràn!

    ResponElimina
  8. el millor cartell que podrien tenir les festes de Reus! Estic encantada! Molt bona feina!

    ResponElimina
  9. M'en-can-ta, com més el miro, més us admiro, jo que ja casi m'he oblidat de fer l'"helicòpter", hahaha! Sou unes cracs!

    ResponElimina
  10. Quan el vaig veure al diari, vaig pensar...quina pasada! i aquest mati que he vist que era vostre, HE QUEDAT ENCARA MES ENCANTADA AMB EL RESULTATS!!
    Sou unes cracs :P

    Laura

    ResponElimina
  11. Una vegada més les meves felicitacions,m'ha encantat la vosta immaginació,però també donar-vos les gràcies com a ciutadana,ja que ho heu fet sense cobrar.Molt bon exemple.

    ResponElimina
  12. Estic alucinada amb el cartell, m'encanta, quines artistes esteu fetes.

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats, el cartell és una passada, molt guapo!!

    ResponElimina
  14. Ostres, enhorabona!!! Us esteu fent famoses a poc a poc! Quines cracks! ;) El cartell us ha quedat preciós!

    ResponElimina
  15. no palabras eto es sensacional felicitaciones

    ResponElimina