dissabte, 17 de novembre del 2012

24 de setembre de 2012

Anem actualitzant que per molt que ho haguem posat al facebook, twitter i demés, al blog també hi ha d'haver tota aquesta informació... i ja heu vist al post anterior, que hem tingut feina aquests dies ;) jejeje!

El dia de la festa major petita de Reus és el 25 de setembre, i com que havíem fet el cartell de la festa, vam pensar que podíem fer una miniguerrilla o actuar d'alguna manera, de nit, amb antifaç, clandestinament, en secret, que és el que ens agrada! I què millor que fer-ho el dia abans de la festa??! GENIAL! El dia 24 al vespre-nit.
Havia de ser alguna cosa senzilleta, que no teniem massa temps per preparar-ho, però teniem clar que havíem d'actuar. Així que de seguida vam posar l'ull a la Pastoreta, la protagonista del cartell.
Què podíem fer-li??! doncs UN ANTIFAÇ per a ella i un altre per a l'ovelleta!!! Síííí!


Estem molt contentes perquè el dia següent, el de la Festa Major encara ho portaven, i l'ovelleta el va dur encara algun dia més!
Va ser molt divertit :)

EDITEM!
Aquesta foto la vam fer una mica abans d'entrar en acció, no podiem deixar de publicar-la! al costat d'un oppi del cartell, gegant!!

Molt ben acompanyades!
Només hi faltaven la Shining Montse i la Sònia Cross.

4 comentaris:

  1. Ooooohhh, quina patxoca que fan! Al final m'heu fet vindre ganes de fer antifaços i potser en faig uns pels meus nebodets i la meva princesa... felicitats guerrilleres!

    ResponElimina
  2. jajaja! Qué bo! Tinc un cap de vidre a Fils de colors, aviam quin dia li feu un antifaç! jajaja!
    He vist que n'esteu preparant una altra de sonada! Em feu porrrr ganxetes!!!

    ResponElimina