dijous, 7 de febrer del 2013

Nominades

L'Angela i en Santiago són una parella molt guapeta propietaris d'una botiga online de llanes i complements: La Maison Bisoux. Tenen un bloc que actualitzen diariament amb novetats de la seva botiga, iniciatives, notícies, trucs, sorteigs, idees...tot el relacionat amb les agulles i les llanes i els fils. També són membres fundadors del grup Alhambra knits.
S'han currat un directori on apareixen tots els grups de trobades de mitja i ganxet de tot l'Estat, si el voleu consultar aquí el teniu (l'actualitzen sovint, així que si teniu un grup que no surt al recopilatori, no dubteu a escriure'ls un mail i de seguida us afegiran, són molt macos)






A més de tot això donen molta vida a la blocosfera amb iniciatives com els seus premis anuals de mitja o ganxet. Doncs bé, ha arribat la primera edició dels millors projectes de ganxet del 2012, i...
Ens han nominat! El nostre cartell de Festa Major Comparteix candidatura amb 41 treballs de tot el món, entre els que hi ha molts dels nostres ídols com la grillada Olek, la francesa Aurelie i els seus peixos, els vestits espectaculars d'en Josep Mestres, la Pica Pau i els seus animals rebonics, l'estilosa Miiga de pan, les mantes de coloraines de Purl bee o en Howie Woo el rei del ganxet! Un nivellasso espectacular!
No hi ha premi material, i això també fa més especial la nominació, es tracta d'un reconeixement que ens fa molta il-lusió i que ens dóna a conèixer, de la mateixa manera que nosaltres hem pogut descobrir altres ganxets i ganxetes d'arreu.
Entreu al post i voteu el que més us agradi, encara que si ens voteu serem molt i molt felices...
I apa, el tornem a posar! Que va quedar ben mono.

1 comentari:

  1. No ho dubteu ni un segon! El meu vot per aquesta pastoreta tan rebonica i aquestes ovelletes tan eixerides!

    ResponElimina