diumenge, 17 de novembre del 2013

Les ganxetes al TEDxReus

Fa uns mesos, organitzadors del TEDxReus es van posar en contacte amb nosaltres perquè volien que col·laboréssim d'alguna manera en l'edició dedicada al procés creatiu. No sabíem de què es tractava això del TED, però després de xerrar una estona vam acceptar: faríem el cartell amb el logo TEDxReus. Mica en mica, la cosa es va anar complicant, i a més del cartell vam acceptar fer un taller i després, fins i tot, una mini xerrada. Així que ja hi estàvem posades de ple!


El 15 de novembre era el dia D. Han estat uns dies intensos, de treball i nervis, però estem contentes del resultat: Vam fer el cartell amb la tècnica de l'string art, ja sabeu, allò que féiem a classes de pretecnologia i que ara, està tan de moda!

i  vam arribar a temps per entregar a tots els assistents un sobre amb una troca de trapillo i una antifaç de ganxet perquè se'l posessin un cop enllestida la feina.






La Margarida va fer la xerrada, en breu penjarem el vídeo, que encara s'està editant…

I després va venir el vídeo tutorial, ai el vídeo! Tants mals de caps i enrenous per fer-lo (gràcies al Jordi Farré i a la nostra Assumpta!) i resulta que per problemes tècnics NO ES POT VEURE! Quèeèèèèèè? Tanta modernor i tanta pantalleta al TED i no podem fer el tutorial? Mareeee mevaaaa!
Res, que com que de càmeres no en faltaven, la Montse T va agafar el bou per les banyes i va fer de model per fer el tutorial. Va ser divertidíssim i curiós alhora veure al públic teixint i sobretot passant-s'ho bé.



Segurament, si haguessin pogut seguir les instruccions del vídeo tutorial, els resultats haurien estat millor, ens hauria encantat poder comptar amb la foto de tots els assistents amb les seves peces teixides i els antifaços posats, en fí...coses del directe!

Aquí teniu el tutorial que el Jordi i l'Assumpta van preparar per al taller:


Així que si vàreu assistir al TED i teniu imatges de les vostres creacions (o intents) estarem encantades de veure-les! envieu-nos-les a lesganxetesdelportia@gmail.com


Aquí teniu un recull de les aportaciones que hem rebut fins ara



5 comentaris:

  1. Sou increíbles Ganxetes!!! Un onze!!!! A veure si algún día les Ganxetes i les Addictes podem fer un projecte en comú, seria perfecte!!!!

    ResponElimina
  2. Sou una passada!! El cartell de pretecnologia m'encanta!! M'hagué agradat veure el que feu en directe...i els antifaços!!

    ResponElimina
  3. Dóna gust veure inciatives com aquesta! i encara més si són promogudes per gent propera a Reus. Enhorabona!!! em quedo amb ganes de seguir-vos!

    ResponElimina