dilluns, 22 de setembre de 2014

La festa del ganxo

Aquest diumenge a Reus , es va celebrar la Festa del ganxo, una diada amb un munt d'activitats relacionades amb el ganxet i amb un punt solidari, i és que els dinerons recaptats anaven destinats a l'Afanoc.
La Mariona Vidal i la Mercè Barenys ens van demanar si podríem fer el mateix taller que vam fer al TedxReus: Teixir amb els dits. Ens ho van posar fàcil. Així que no podíem dir que no!

A les 16h de la tarda d'un diumenge plujós de festa major tant a Reus com a Tarragona, pensàvem que no tindríem massa alumnes...però quina sorpresa! hi havia una gentada!
Les llanes van ser gentilesa d'ADR i la veritat va ser un luxe treballar amb la seva qualitat Masana, una llana gruixuda, molt suau i agradable. Hi havia 60 troques! van volar en un tres i no res, encara vam arribar a temps de retratar la cenalleta!
Mans a l'obra. Aquesta vegada no teníem projector  i per tant no podíem passar el nostre súper vídeo tutorial. Així que vam optar per penjar unes cartolines amb els passos bàsics, anar donant instruccions i passejar entre el públic per resoldre dubtes:

 Hi havia cares conegudes, però també de noves, ens va sorprendre la quantitat de presència masculina!
Els resultats no van tardar en aparèixer (teníem un alumnat molt destre)


als més avançats els vam ensenyar a teixir en tubular
per poder folrar cilindres

 i vam improvisar una guerrilla express, cosint els trossets que ens donaven (val a dir que la majoria se'ls va endur cap a casa ben orgullosos de la seva obra, és clar que sí!)Amb guerrillers de luxeLes noies de la Festa havien pensat en tot, fins i tot un sorteig! Sort en vam tenir de la  Lourdes Domènech que ens va venir a fer el showet!
 Ara, no podem ser pas objectives, confessem que els nostres alumnes preferits van ser la Laia i el Jan!
Moltes gràcies a l'organització de La Festa del Ganxo per pensar en nosaltres i convidar-nos a formar part d'aquesta diada, ara sí que podem dir que tenim una ciutat ben ganxeta!


fotos: María, Begoña i Coia
4 comentaris:

 1. Ostres, a la meva millor foto surto amb el mòbil a la mà, fent foyos de com anava la nostra feina.
  La veritat, jo em vaig quedar amb el neu treball. La llana és amorosa, i vaig tancar la feina: serà un collaret/diadema.
  Em va agradar molt i molt.
  PTUNETS A TOTS
  Estrella

  ResponElimina
 2. OHH Ganxetes! gràcies per aquesta entrada de la festa del Ganxo! hem de dir que va ser una jornada ben masculina, entre professorat i alumnat,.
  mil gràcies per col.laborar desintressadament en aquesta jornada!!
  Un petó.

  ResponElimina
 3. Thanks for sharing this post. After a long time, such a post has been seen, it is a very interesting subject, people like it. When someone shares this kind of article, the mind is happy Thank you for this article. Gurugram Girl Number
  Tajmehal is very Beautiful
  gurugram online girl number
  Online Girl Number Dehradun
  funny ghost stories
  Party girl gurugram
  pretty Girl sector 29
  Bangalore pretty Girl

  ResponElimina