dijous, 28 de gener del 2010

és de mostra...

Finalment he aconseguit acabar un peüc....he començat, fet i desfet un munt de vegades i no ha acabat de quedar del tot bé, però a partir d'aqí comença la producció de peücs!

5 comentaris:

  1. Doncs a mi hem semble preciós!!!també vull apendre a fer-ne,encara que no tinc un bebé queden supermonos penjadets amb una cinteta y amb un saquet de tul dins ple de lavanda per perfumar els armaris!!!
    Un petonet
    Sonia

    ResponElimina
  2. No sóc la Rosa, em dic Alícia i la gran enveja és que no puc anar al Pòrtia perquè visc a SANT BOI! i no conec a ningú que faci ganxet ni punt ajjjj!
    Us continuaré seguint pel blog.

    ResponElimina
  3. Qui ha sigut capaç d'acabar-lo bé? Jo els vaig haver d'abandonar... Ja me n'ensenyareu.

    ResponElimina
  4. Estic provant de contactar amb les ganxetes del Portia, per veure quin dia us reuniu, l'hora i tot això. El lloc sembla que és el Portia, però, encara que sóc de Reus, no sé molt bé on para aquest lloc. Jo estic aprenent a teixir amb agulles i no descarto començar amb el ganxet. M'ha fet gràcia la vostra iniciativa i m'encantaria apuntar-m'hi!!! Bé, ja em direu el què. Petonets

    ResponElimina
  5. Hola Elena
    Serás molt benvinguda, ens trobem cada dimecres a les 8, al Portia, està al costat dels xiquets de Reus, On hi ha el Vinatxo?saps que fa cantó? pos aquell carreró cap dins.
    T'esperem dimecres que ve!!

    Rita

    ResponElimina