dijous, 27 de gener del 2011

uuuuui! que tard...

Perdoneu, ha estat impossible actualitzar fins ara...però ja veureu que l'espera val la pena: tenim fotografies precioses un altre cop, encara que la seva autora digui que no li agraden gaire, no tenen res a veure amb els bunyols de foto amb els que us teníem acostumats/des.
Mira que vam xalar i fer safareig ahir... va tornar a sortir el dark side de les ganxetes, i és que si ens busquen ens troben eh!? aneu al tanto amb les ganxetes que som guerreres i de seguida treiem les armes!

Crec que ja podem considerar a la Ginesta com a ganxeta, així que benvinguda, ara, el proper dia has de portar pastetes d'acord? és el nostre ritual d'iniciació. Ella continuava amb la seva manteta:
 La Margarida feia el Mic3, que ja té cara i ulls:
 La Maria que pensava que ja havia acabat la seva manteta de grannys, resulta que li ha quedat petita, així que ha de fer-ne 50 més...ànims!
 La Marta ha acabat la bufanda per a la Irati
 i la Montse rematava el seu Divine hat
 A la Rita li ha  molat això de fer de model, així que aquesta setmana s'ha espavilat per a acabar el xal que va començar dimecres passat per poder lluir així d'estupenda 
 i a més feia de teacher a la Marta i a la Sònia (foto)  que començaven  el seu
i com que ja diuen allò de "en casa de herrero cuchillo de palo", la nostra fotògrafa Montse T no va fer foto del seu projecte,ohhhh! així que la setmana vinent ella, la primera.
Apa, fins dimecres!

5 comentaris:

  1. quin honor! la primera de l'entrada! :) prometo que si repeteixo portaré pastetes per totes!

    ResponElimina
  2. Quina enveja!! La pròxima setmana prometo venir!!
    El mic és super graciós!!!

    ResponElimina
  3. Carai quina feinada, jo no he pogut fer res de res.... així que espero amb candeletes poder venir dimecres, a veure si aquesta és la bona!!! Petons!

    ResponElimina
  4. Nenes, quina enveja!!! Ja tinc ganes de poder tornar i que em poseu al dia!

    ResponElimina