dijous, 3 de juliol del 2014

Ganxetes senyoretes

Fa uns mesos la Núria Rión (mestra de l'escola d'art de Tarragona) es va posar en contacte amb nosaltres per a què féssim un curs d'estiu sobre  guerrilles i el ganxet aplicat a l'art urbà
No ho vam dubtar i ens vam llençar de cap a la piscina: Així que ens hem convertit en les formadores del Curs de "Ganxet aplicat a l'art urbà" 15 hores de formació amb 17 alumnes.


L'objectiu final del curs era fer una guerrilla a Tarragona. Vam comptar amb la col·laboració genial, com sempre, de DMC i el seu fil Natura XL, ens van enviar troques per a tots els alumnes,  que van quedar encantats amb el material i els colors (i nosaltres també!) una passada de cotó! 
Heu vist quines capsetes més mones els vam preparar?

Contentíssims amb les seves troques Natura XL
Preparades per començar a treballar:



Amb aquesta troca van fer les seves primeres cadenetes, punts baixos, punts alts...per poder crear el complement indispensable de guerrilla: l'antifaç, es notava que estàvem en una Escola d'art, van fer autèntiques xulades, cadascú se'l va personalitzar al seu gust i van quedar molt divertits.





















A la següent sessió ja van tenir clar com volien que fos la seva guerrilla: de TAPETS! uoooooh! ens vam espantar una mica, però no els vam saber dir que no, així que vam anar a comprar material i a teixir tapets a punta pala. Objectiu: La font de les escales de la Catedral de Tarragona.

FOTOS: María Escoda

1 comentari: